Ootad külalisi? 3 kiiret nõksu, et kodust näiliselt korralikum mulje jätta

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pühadetrall ei jäta koristamiseks kuigi palju aega. Õnneks piisab paarist-kolmest liigutusest, et kodust näiliselt puhtam mulje jätta.

1. Esmamulje loeb

Külalised su magamistuppa ilmselt ei tüki, küll aga jääb neile sisenedes kohe silma su esik. Proovi see pisike eluruum võimalikult esinduslikuks muuta ning leia kindlasti koht külaliste ülerõivastele ning ka välisjalanõudele. Ühest väikesest liigutusest piisab, et külalised end oodatuna tunneksid.

2. Korista kindla eesmärgiga

Sa ei pea suurpuhastust ette võtma, piisab vaid sellest, kui pöörata tähelepanu kõige enam kasutust leidvatele pindadele su kodus. Kümnest minutist peaks olema täiesti piisav, et tuba korda saada. Seda loomulikult juhul, kui mõni külalistest ise oma kodus piinlikku puhtust taga ei aja.

3. Leia ruumi

Külalised tulevad ilmselt suure reisimoonaga, millele oleks ajutiselt hoiukohta tarvis. Võta kõik üleliigsed esemed eest, et külalised ruumipuuduse käes vaevlema ei peaks. Väga hea oleks, kui ka kõik riiulid ja kapid enam-vähem korras oleksid ning endast liialt kaootilist muljet ei jätaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles