On alles tegelane! Kiuslik naaber läks naabritest vabanemise plaaniga liiga kaugele (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Kiuslik inglise mees pääses seekord hoiatusega.
Kiuslik inglise mees pääses seekord hoiatusega. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaalt pärit Tabraiz Khan kasutas naabritest vabanemiseks väga alatut taktikat.

Helitundlikkuse käes vaevlev 38-aastane inglise mees nurises alatasa üleaedsete kodust kostva lärmi üle. Kaks aastat Keoghide peret seiranud mees pöördus oma kaebustega lõpuks ka sotsiaaltöötajate poole, väites, et perepead on oma kuus last hoole ja tähelepanuta jätnud.

Mehe väidetel ning korduvatel avaldustel polnud paraku tõepõhja all. Valeütlusi jaganud mees oli hoopis ise see, kes pererahvale oma raevuhoogude ning asjatute süüdistustega kõik need aastad tüliks oli olnud. 

«Tema teguviis kohutas meid väga. Meil oli tunne, nagu ta jälgiks pidevalt meie kodu ja perekonda. Lapsed olid suisa nii hirmul, et valisid kojutulekuks pikema tee kui muidu,» seletas pereema Jane.

Kaheksaliikmelise pere kohta valeütlusi andnud mees pääses kohtus hoiatusega ning pidi tasuma 123 eurot menetluskulude katteks, vahendab dailymail.co.uk. Kohtunik võttis arvesse Khani tervisliku seisundi ning pani talle südamele, et kui ta veel kord selliste kaebustega kohtu poole pöördub, saab tema karistus ka selle võrra rangem olema. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles