Pole jõulupuud? Loo kodus nende lihtsate nippidega jõulumeeleolu

Kodu.postimees.ee
Copy
Jõulud
Jõulud Foto: Frédéric Cirou/imago/PhotoAlto/Scanpix

Kodus pühademeeleolu loomiseks ei ole ilmtingimata kuusepuud vaja. 

Kõigil ei ole luksust endale pühade saabudes kuusepuu tuppa tirida. See ei ole aga põhjuseks, miks pühad ilma jõulumeeleoluta mööda saata. Loomaks õiget atmosfääri, tuleb töötada sellega, mis parasjagu saadaval on, kirjutab domino.com.

Jõulutulukesed

Jõulutulukesed on klassika, kuid nad ei pea ainult kuusepuu küljes rippuma. Loomaks kodus pühademeeleolu, riputa tulukesed elamise peale laiali. 

Toataimed

Vahel tasub mõelda natukene raamist väljapoole. Toataimed on suurepäraseks asenduseks kuusepuule. Vali välja üks suurem toataim ja riputa hoopis sellele jõulukaunistused. 

Küünlad

Hubast valgust andvad küünlad on täiuslikuks viisiks kodus jõulumeeleolu loomiseks. Kasuta küünlaid üle terve elamise ja täida oma kodu sumeda küünlavalgusega. 

Minikuusk

Kui sul ei ole võimalik koju ühte suurt kuusepuud tuua, siis miks mitte läheneda sellele probleemile teise nurga alt ja tuua koju hoopis mitu väikest kuusepuud. Valmista potis müüdavatest puudest aknalauale omaenda isiklik miniatuurne jõulumets.

Jõulukimbud

Ära jäta pühade saabudes ühtegi vaasi tühjaks. Meisterda okstest, lehtedest, käbidest ja sätendavatest paeltest omaenda jõulukimbud ja kaunista nendega terve elamine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles