JUBA JÄLLE ⟩ IKEA laud varises pere vannitoas tuhandeks killuks (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
IKEA kauplus.
IKEA kauplus. Foto: Ieva Leiniša/Leta/Scanpix

Inglismaal Lääne-Midlandsis pääses pererahvas hullemast, kui nende vannitoas olev tualettlaua klaasist pealiskate ühtäkki kildudeks purunes.  

Pereema Hannah oli just lapse unne suigutanud, kui kuulis ühtäkki teiselt korruselt kostvat veidrat klirinat. Beebimonitorist kostunud heli pani Hannah' kohemaid tegutsema. Ülemisele korrusele tõtanud naise üllatus oli aga suur, kui leidis eest klaaskillud. Akna purunemist kahtlustanud naise üllatus oli veelgi suurem, kui selgus, et purunenud oli hoopiski IKEA MALM-seeriasse kuuluva tualettlaua klaasist pealiskate. 

«Usun, et me oleks praegu haiglas, kui mu tütar tol hetkel vannitoas viibinud oleks,» ütles pereema väljaandele dailymail.co.uk. 

Rootsi mööbligigandil on varemgi iseeneslikult kokkuvarisevate klaaslaudadega tegemist olnud. IKEA esindajad on aga kõik sellised kurioosumid välja vabandanud, kinnitades, et nende toodete disainimisel ja valmistamisel on rangelt järgitud turvalisusreegleid.

Sotsiaalmeedia poole pöördunud pereema tõdes, et ei olnud taoliste juhtumitega kursis ning kavatseb edaspidi Rootsi mööbligigandi toodete suhtes oluliselt kriitilisem olla.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles