Kolm lihtsat nippi, kuidas kõik külalised lahedalt enda koju ära mahutada

Kodu.postimees.ee
Copy
Külalised
Külalised Foto: Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Ruumipuudus ei ole põhjuseks, miks külalised külla kutsumata jätta.

Tänapäeva üha kahanevad elupinnad on päevakorda tõstatanud omamoodi probleemi. Nimelt kuhu küll kõik peolised ära mahutada? 

Selleks, et ükski tuttav kutseta ei jääks, on Texase osariigis elav sisekujundaja Kim Lewis välja töötanud kolm nippi, kuidas võtta toas olevast ruumist maksimumi, kirjutab apartmenttherapy.com. 

Lähene istekohtadele loominguliselt

Selle asemel, et üritada kogu peoseltskonda nurgadiivanile kokku suruda, kasuta kõikvõimalikku ettejuhtuvat, et istekohtade arvu suurendada. Laota põrandale suured diivanipadjad, mille peale inimesed istuda saavad, tee aknalaud lillepottidest tühjaks ja muuda see istekohaks. Paiguta istekohad nii, et inimesed istuksid ringis. 

Ära mine peodekoratsioonidega hoogu

Ühe õige peo osaks on ka vastavad kaunistused. Kuid kodu peoks valmissättimisel ei tohiks kaunistused võtta inimestelt ruumi ära. Hoia dekoratsioonid minimaalsena. Kasuta neid seintel ja laes. 

Jaga toidud ja joogid toa peale laiali

Reeglina pannakse peol kõik toidud ja joogid ühte kohta. See aga tekitab olukorra, kus osa külalisi saavad endal mõnusalt kõhud täis mugida, samal ajal kui teised seda pealt vaatama peavad. Toidust kaugemal istujad peavad ilmselt sakusmendist suud puhtaks pühkima. Karjuva ebaõigluse ärahoidmiseks jaota suupisted ja joogid toa peale laiali, et kõigil oleks mugav nendeni jõuda. See hoiab ära olukorra, kus toidulaua ümber tekib suur ummik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles