Ühele õnnelikule pakutakse jõuluturgude külastamise eest korralikku tunnipalka

Kodu.postimees.ee
Copy
Jõuluturg Tallinna Raekoja platsil.
Jõuluturg Tallinna Raekoja platsil. Foto: Mihkel Maripuu

Jõuluturu austajad peaksid sättima oma sammud kiiremas korras Ühendkuningriikide poole, sest ühele õnnelikule pakutakse seal unistuste tööd.

Näitustele ja messidele sisustust müüv ettevõte ExpoCart võtab enda palgale ühe õnneliku päkapiku, kelle ülesandeks on külastada erinevaid jõululaatasid Inglismaal, Walesis ja Šotimaal. Töö eesmärgiks on tutvuda jõuluturgudega ja leida võimalikke kohti, kus ettevõte saaks turgudega koostööd teha. Eeltööd ega kogemust töökohalt ei oodata.

Palk on töö eest korralik, vahendab metro.co.uk. Hõõgveini joomise ja piparkookide mugimise eest makstakse ühele õnnelikule lausa 50 naela, ehk 58 eurot tunnis. Reisimisega seotud kulud makstakse tööandja poolt kinni ning kaasa lubatakse isegi sõber võtta. 6.-24. detsembrini kestva tööotsa raames peab usin töötaja käima vähemalt kümnel erineval jõululaadal. 

Kandideerima oodatakse kõiki, kes on vähemalt 18. aastat vanad, kellel on Ühendkuningriikides kehtiv juhiluba ja suur armastus jõulude vastu. Konkurss töötaja leidmiseks kestab selle nädala lõpuni ning väljavalituga võetakse ühendust uuel nädalal.

Konkursist osa võtta soovijad võivad külastada ExpoCart kodulehte SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles