Kolm soovitust kinnisvara kiiremaks müügiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Vaatamata sellele, kas müüd kinnisvara ise või teeb seda maakler, jaga infot oma tutvusringkonnas ja palu seda ka sõpradel teha.
Vaatamata sellele, kas müüd kinnisvara ise või teeb seda maakler, jaga infot oma tutvusringkonnas ja palu seda ka sõpradel teha. Foto: Shutterstock

Kinnisvaraportaalides on kümneid tuhandeid müügikuulutusi, mis võistlevad koduotsija tähelepanu eest. Siin on mõned soovitused, kuidas oma kuulutus nähtavamaks teha ja teiste seas esile tuua.

1. Kõik algab algusest

Hästi koostatud kuulutus on edukuse võti – see tähendab hoolikalt valitud fotosid ja hästi kirjutatud teksti. Lihtne nipp on portaalis ringi vaadata ja võtta eeskujuks need kuulutused, mis sind ennast enim kõnetavad. Oluline on, et oleks valitud hea avafoto ning objekti kirjelduses ei esitataks vigast infot.

Selleks, et kuulutus uudse ja värskena püsiks, soovitame fotosid aeg-ajalt vahetada, eriti avafotot, ning lisada emotsioonipilte. Kasuta ära pühad ja aastaajad, loo fotodel õdus jõulumeeleolu ja näita, kui mõnus on rõdul või terrassil suveõhtuid nautida! Tea, et saad kuulutuse teksti ja pilte värskendada igal ajal!

2. Ole aktiivne ja jaga oma kuulutust

Vaatamata sellele, kas müüd kinnisvara ise või teeb seda maakler, jaga infot oma tutvusringkonnas ja palu seda ka sõpradel teha. Isiklik pöördumine ja tuttava soovitus on usaldusväärne ja toob alati rohkem tähelepanu.

3. Kasuta soodsaid lisaturunduse võimalusi

Kasuta lühikest reklaamlauset, et välja tuua objekti väärtuspakkumine, informeeri kliendipäevast või uuest hinnast. Selleks, et kuulutus otsitulemuste esiotsas püsiks, saad juurde osta tasemeteenust. Kinnisvaraportaalis City24 on näiteks mitmeid lisaturunduse võimalusi, kuidas objekti oluline info välja tuua ja kuulutus nähtavamaks teha.

Loe rohkem kinnisvaraportaalist City24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles