Innovaatiline LoftOffice lahendus meelitab kliente ja hoiab kulud kontrolli all

Copy
Foto: Hammerhead OÜ

2020. aasta kevadel avab Ülemistes oma uksed innovaatiline ÜLO LoftOffice, mis loob ettevõtetele innovaatilised äritingimused. Omanäoline multifunktsionaalne arendus pakub terviklikku töökeskkonda, mis on kuluefektiivne ja kreatiivne.

Mis on LoftOffice?

LoftOffice tähistab hoonet, kus ettevõte saab omada ühes funktsionaalselt lahendatud ruumis koos nii ladu, kontorit kui ka müügisalongi. Väikeäride sektoris on kerkinud esile problem, kuna äriruumid ei võimalda enamasti oma tooteid või teenuseid koheselt tarbijale pakkuda ja müügiks esitleda. Kuna e-kaubandus ja meelelahutuse element on muutunud äris üha olulisemaks, otsivad ka ettevõtted võimalust tuua ladu, müügisaal ja kontoriruumid ühte hoonesse, et pakkuda kiiret ja vahetut teenindust.

Foto: Hammerhead OÜ

Varasemalt on olnud lao-, müügi- ja töökeskonna vahel selged seintega eraldatud piirid – LoftOffice konseptsiooni puhul need kaovad ja tekib üks tervikruum. Lisaks kulude kokkuhoiule tagab terviklikkus ka efektiivsema töökeskonna, kus paraneb meeskonnaliikmete kreatiivsus ja omavaheline sünergia. “Oleme viimaste aastatega turule toonud üle 25 000 ruutmeetri äripinda ja oleme läbirääkimisi pidanud ligi saja erineva kliendiga. Igast kliendi kohtumisest kuuled midagi uut,” räägib Hammerhead OÜ arendusjuht Risto Abel, et kõigest sellest tulenevalt ongi need lahendused ajas kujunenud.

Foto: Hammerhead OÜ

Lisaks kuluefektiivsusele, on tänapäeval muutunud ettevõtluse juures oluliseks teisedki märksõnad. Jätkusuutlikkuseks on vajalik lisaks loovuse kui kõrgema lisandväärtuse pakkumine. Seda on võimalik saavutada luues efektiivne ja inspireeriv töökeskkond, mis aitaks köita ka kõrgemalt tasustatud spetsialiste. Lofti kontseptsioon toob endaga kaasa kõrged laed ja vahekorrused muudavad ruumid avaraks. Urbanistlik stiil muudab keskkonna klientide jaoks atratiivsemaks ning kliendiga on mugav liikuda erinevatesse ruumiosadesse. Nii on kõik vajalik käe-jala juures ning klienditeenindus kiirem, mugavam ja kvaliteetsem.

Nutilahendused lahendavad äriprobleeme

ÜLO rentnikud saavad osa nutilahendustest, mis muudavad igapäevased tüütud tegevused lihtsamaks, mugavamaks ja kiiremaks. Spetsiaalne ÜLO äpp aitab hallata ruume ja kulusid.

  • Kaup saabub nädalavahetusel? Kui tellimus jõuab töövälisel ajal, ei pea ÜLO rentnikud ise kohale minema, vaid saavad ÜLO äpist valve maha võtta, tõstanduksed avada ja samal ajal kaamerast pilgu peal hoida.
  • Kommunaalkulud suured? Rakendus annab põhjaliku ülevaate kommunaalkuludest ning võimaldab juhtida distantsilt nii valgustust, kütet kui ka ventilatsiooni. Nii ei pea muretsema, kui kollektiivpuhkuse ajal temperatuur ruumides liiga kõrgeks jäi või tuled jäid ööseks ununesid.
  • Turvalisus paneb muretsema? Kui kontor või selle osa läheb mingil põhjusel häiresse, saavad rentnikud teate ja ülevaate enda seadmesse.

Abel selgitab, et lahendused on loodud ettevõtjate seas levinud probleemidest. “Sageli tulevad kaubad lubatust hiljem, kui oled juba kuskil ära või õhtul kodus lastega teleka ees. Siis ronid uuesti autosse, sõidad kontorisse, avad ukse, lased kaubad sisse, paned ukse kinni, kõik valvesse ja tagasi koju - kulutad sellele võibolla lisaks terve tunni. ÜLO nutilahendusest saab selle kõik kodus teleka kõrvavalt kolme minutiga tehtud.”

Foto: Hammerhead OÜ

Asukoht on võti

Kontseptsioon liidab lao/logistika tegevuse kontori ja müügiga ühiseks avatud alaks. Liidetud funktsioonide piirid ei ole määratletud ning neid saab omavahel kombineerida ja vastavalt vajadusele nihutada. Kuna LoftOffice konseptsioonis on kaubanduse osatähtsus suurem, on asukoht klientide meelitamisel ja teenindamisel oluline. Seetõttu eelistatakse asukohana juba väljaarenenud või hea potentsiaaliga arenevaid piirkondasid. Hooned peavad sarnaselt kaubandusega olema hästi nähtavad ja kergelt ligipääsetavad.

Foto: Hammerhead OÜ

Ülemiste rajoon on viimaste aastatega kiirelt arenenud ning saanud paljude edukate ettevõtete koduks. Esimene teerajaja LoftOffice konseptsiooniga on Tallinnasse Suur-Sõjamäe 13a aadressile kerkiv Ülemiste LoftOffice ehk ÜLO ärihoone, mis valmib 2020. aasta kevadel. Järgnevad LoftOffice kaksikhooned Lasnamäel Tähesaju City’s. Rohkem infot saab ÜLO kodulehelt.

Copy
Tagasi üles