Pildid: uhke palkmaja ootab Otepää küngaste vahel uusi omanikke

Kodu.postimees.ee
Copy
Köök
Köök Foto: KV.EE

Otepää nõlvade vahel on müüki tulnud maja neile, kes otsivad uut kodu keset rohelust.

Kui mõte Otepää küngaste vahele kolida tundub ahvatlevana, siis nüüd on selleks suurepärane võimalus. Otepää linna metsatukas on müüa mitmefunktsionaalsete tehniliste lahendustega, hubane ja kvaliteetne maja.

Maja
Maja Foto: KV.EE

Kahekorruseline maja kogupindala on 252 ruutmeetrit. Maja esimesel korrusel asub elutuba, köök, kabinet, pesuruumid, saun ja garaaž. Teiselt korruselt leiavad uued omanikud aga kolm magamistuba ja suure luksusliku vannitoa. 

Köök
Köök Foto: KV.EE

Valgusküllase maja ehitamisel on kasutatud ainult kvaliteetseid ja looduslikke materjale. Põrandaid katab suures osas naturaalne puit ja kiviplaat.

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Naturaalse viimistlusega põhjamaine elamine on sisustatud maitsekalt valitud mööbli, valgustite ja nipsasjadega. Uusi elanikke ootab 20 ruutmeetri suurune köök, mille mööbel on valmistatud männist ja töötasandid tammepuidust.

Maja kütmiseks kasutatakse maakütet. Lisaks on elamises õhksoojuspump ja kamin. Elutoast pääsevad uued omanikud avarale puitterrassile. 

Vannituba
Vannituba Foto: KV.EE

Maja tagust kaunistab privaatsust andev metsatukk. Lisaks jääb eestlaste poolt palavalt armastatud imekaunis Pühajärv majast kõigest ühe kilomeetri kaugusele. Kool ja lasteaed asuvad elamisest 1,5 kilomeetri kaugusel.

Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Praegu peavad uued omanikud maja eest välja käima üpriski krõbedad 355 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles