Tagasiteed ei ole: koolibussis elav abielupaar pigem sureks kui naaseks endise elu juurde

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Bussis elav abielupaar.
Bussis elav abielupaar. Foto: Shutterstock

Bussis mööda ilma rännata soovinud pere leidis üksvahe end küll pankroti äärelt, ent vannub sellest hoolimata, et ei kavatse endise elu juurde naasta.

Tawny ja Michael McVay tunnistavad, et nende helesinine unistus koolibussiga maailmale ring peale teha läks küll mõnevõrra vett vedama, ent sellest hoolimata kavatsevad nad oma teekonda jätkata.

Oma endisele elule selja pööranud Tawny ja Michael müüsid esmalt maha ühise kodu. Kahe kuu jooksul müüdi maha enam-vähem kogu pere maine vara, sealhulgas neile kuuluvad ettevõtted ning seiklus võiski alata, kirjutab The Sun.

Kõigepealt kulutasid nad 4552 eurot renoveerimist vajavale bussile. Seejärel investeeriti 11 672 eurot remonditöödele, et buss elamiskõlblikuks muuta.

Tawny ja Michael tunnistavad, et elu ratastel ei ole olnud sugugi lihtsate killast. Iga päev toob uusi raskusi, mida ületada. Noorte rännud viisid neid vahepeal suisa pankroti äärele, ent ka see ei paista tarmukaid noori heidutavat. 

«Igal elustiilil on omad plussid ja miinused. Ratastel kodu ei ole just kõige lihtsam valik, see nõuab sihikindlust ja ambitsiooni, kuna igapäevased probleemid ja autorikked vajavad lahendamist. Kui nüüd päris aus olla, siis ma pigem suren meie seikluste käigus, kui naasen igapäevaelu juurde,» möönab Tawny.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles