Vihased ameeriklased tahavad Donald Trumpi lapsepõlvekodust buldooseriga üle sõita

Kodu.postimees.ee
Copy
Donald Trumpi lapsepõlvekodu
Donald Trumpi lapsepõlvekodu Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi tulihingelised kriitikud on võtnud oma südameasjaks presidendi lapsepõlvekodust buldooseriga üle sõita.

Tundub, et president Trumpi kriitikute kannatuste karikas on pilgeni täis saanud. GoFundMe platvormil 22. septembril alustatud korjandusega soovitakse koguda 5 miljonit dollarit, et osta presidendi lapsepõlvekodu ja sellest rusuhunnik teha. David Yatesi algatatud korjandus pole aga veel hoogu sisse saanud. Hetkeseisuga ei ole «Tear Down Trump's House» aktsiooniile veel keegi oma õlga alla pannud.

Donald Trumpi lapsepõlvekodu
Donald Trumpi lapsepõlvekodu Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Algupäraselt 14. novembril oksjonile minema pidanud Donald Trumpi lapsepõlvekodu, on hetkel oksjonikeskkonnast maha võetud, et anda huvitundjatele aega raha koguda. Maja müüki organiseeriva kinnisvarafirma Paramount Realty USA maakler Misha Haghani sõnul on huvi maja vastu olnud suur. Kuid 2,9 miljonilise hinnasildiga maja pole veel kindlat pakkumist saanud. 

Donald Trumpi lapsepõlvekodu
Donald Trumpi lapsepõlvekodu Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Viimati oli New Yorki Queensi linnaosas paiknev maja müügis 2017. aastal, mil see müüdi 2,14 miljoni dollari eest Hiina investorile.

Donald Trumpi lapsepõlvekodu
Donald Trumpi lapsepõlvekodu Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles