Korteriomanik tõstis üürnikud väga isekal põhjusel välja

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Inglise üürileandja isekus ei mahu tema endistele üürnikele pähe.
Inglise üürileandja isekus ei mahu tema endistele üürnikele pähe. Foto: Shutterstock

Londonis elavale Steffile ei mahu tema üürikodu omaniku alatu teguviis pähe. 50. aastates üürileandja otsustas saabuva sünnipäeva valguses kõik tema katuse all olevad üürnikud välja visata.

Kaheks korteriks ümberehitatud kodus elava Steffi sõnul oli see kõik vaid selleks, et korteri omanik mõnusalt kahel korrusel pidutseda saaks. Naine märgib, et enne väljatõsmisteate saamist olevat üürileandja vaid poole sõnaga oma peoplaane maininud.

Sellele negatiivset tagasisidet andnud üürnikud ei osanud aga eales ette näha, milline saatus neid seoses üürileandja sünnipäevaga tabada võib, vahendab honey.nine.com.au.

«Kuna tegu on äärmiselt olulise sündmusega minu elus, pean kahetsusega teada andma, et kavatsen oma sünnipäevapeo ikkagi siin pidada,» alustas omanik oma kirja.

«Olgugi, et te olete väga viisakad ja kohusetundlikud üürnikud olnud, ei taha ma ülemiste korruste kasutamise eest teile peale maksta, eriti nüüd, mil see pidu teile ebamugavust tekitada võib. See ei jäta mulle muud võimalust, kui pean teile väljatõstmisteate saatma,» jätkab ta.

Üürileandja saatis väljatõstmisteate küll piisava etteteatamisajaga, ent tema üürnike sõnul ei kõlba taoline isekus mitte kuhugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles