3 eset, mida ei ole paslik voodi alla peita

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ehkki voodialuse pinna kasutamine on sageli üsna otstarbekas teguviis, on ka selle puhul teatavaid nüansse, mida arvesse võtta.

Igal asjal majapidamises peab olema oma kindel koht. Vähese kapiruumi ning piiratud ruutmeetrite korral peidetakse tihtipeale üleliigsed esemed voodi alla, teadvustamata enesele, kas sängi alla lükatud esemeid ikka tasub seal hoida või mitte. 

Ratasteta hoiukastid

Voodialune hoiuruum aitab vältida asjade kuhjumist ning kõik üleliigne silme eest ära tõsta. Kui aga paigutada voodi alla ratasteta või pehmendusteta hoiukastid, võib nende voodi alt välja tirimine pikapeale põrandat rikkuma hakata. 

Tühjad kohvrid

Suuremõõdulised kohvrid hõivavad võrdlemisi suure pinna ning kuna need argipäeviti niikuinii kasutust ei leia, on paslik neile mõni muu koht leida. Keldri, panipaiga või pööningu olemasolu korral tasub neid variante alati esimesena kaaluda.

Joped ja kampsunid

Hooajalistele jopedele, mantlitele ja ka kampsunitele tuleb leida sobivas suuruses vaakumiga suletavad kotid, vastasel juhul võivad esemed taaskord liiga suure ala hõivata. Lisaks kipuvad peidetud rõivad inimesel meelest minema, mistõttu kulub ka veidi enesekriitikat ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles