Pildid: Pärnu rannast mõnesaja meetri kaugusel on müüa eriti stiilne pesa

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Päikesekummardajad, olge valmis oma kukrut kergitama. Legendaarse Pärnu liivaranna vahetusläheduses on müüa väga stiilne korter. 

Suvepealinnas on müüki tulnud maitsekalt sisustatud avar kahetoaline korter. Uusi omanikke ootav, värskelt renoveeritud elamine on sisustatud kõige eluks vajalikuga. Korter koosneb köök-elutoast, ühest magamistoast ja vannitoast. 

Elutoast leiavad uued omanikud suure mugava diivani ja kohvilaua. Elutoa üks seintest on värvitud hetkel väga trendikat rohelist värvi. Elutoa seinale on monteeritud ka suur lameekraantelekas.

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Kaunist korterist leiab heledates toonides magamistoa. Suur ja uhke, sametiga vooderdatud, voodiraam annab magamistoale luksusliku väljanägemise. Samuti kuulub magamistoa juurde seina sisse ehitatud suur riidekapp. 

Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Korteri vannituba on viimistletud tumedate plaatidega. Aktsentvärvina on kasutatud puitu. Puidu, klaasi ja plaatide oskuslik kombineerimine, loob vannitoast väga stiilse terviku. 

Vannituba
Vannituba Foto: KV.EE

46,3 ruutmeetrisesse korterisse mahub ka suur ja avar köök. Köögi tööpindu katab naturaalne puit. Köögi muudab valgusküllaseks seal asuv suur ja avar aken. 

Köök
Köök Foto: KV.EE

Korter asub maja esimesel korrusel. Kortermaja vahetusläheduses asuvad toidupoed, meri, jõusaal, lasteaed ja kool. Korteri juurde kuulub ka tasuta parkimiskoht ja panipaik. Majas on aktiivne ühistu. Praeguste plaanide järgi ootab 2020. aastal kortermaja ees fassaadi ja trepikodade renoveerimine. 

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Hetkel küsitakse korteri eest 79 500 eurot. 

Tutvu müügipakkumisega lähemalt kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles