Päevakäpp: pikalt oodanud Otto muutub turvakodus üha kurblikumaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Otto
Otto Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Ottokene on turvakodus juba selle aasta algusest. Meie loodame, et Otto ei saa tähistada turvakodus esimest aastapäeva, vaid saab jõulud ning uue aasta vastu võtta juba oma kodus.

Milline on see aasta Ottole olnud? Turvakodu vabatahtlikud ütleks, et mitte päris kerge. Mida rohkem päevi möödub, seda nukramaks Otto läheb. Otto silmadest on näha, et tema lootus hakkab kustuma ning ta ei näe, et tema elul oleks mingi mõte. Mismoodi säilitada positiivsust, kui huvilised sind isegi ei märka? Kui mitte keegi pole veel sulle kirjutanud ja rääkinud, et nii väga tahaks just sind oma suurimaks südamesõbraks? Otto lihtsalt ei jaksa enam. Ta on väsinud ootamas ja lootmast.

Meie usume, et Otto silmad lööksid taas särama, kui tal oleks päris oma kodu, kus elada. Kui tal oleks päris oma perekond, kuhu kuuluda. Ta tahab olla osa tervikus — soojast ja armastavast perekonnast, kus õhtuti nurrumootorid voodisse kaissu kutsutakse ning hommikuti esimese asjana pärast ärkamist karvapallide toidukausid täidetakse. Otto tahab nii väga olla armastatud.

Kui sina võiksid Ottole oma südame avada ja talle päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles