Selle ühe lihtsa nipiga püsib sinu kodu alati puhtana

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Pexels

Kodu koristamine on tihtipeale üsna tüütu tegevus, mis määramatusse tulevikku edasi lükatakse. See üks lihtne nipp aitab sinu kodu alati puhtana hoida.

Väga vähesed meist naudivad koristamist. Selleks, et elamine püsiks puhtana, ei pea kulutama tervet nädalavahetust, et oma kodu põrandast laeni puhtaks küürida. Kolme lapse ema Melissa Willets jagab maailmaga nippi kodu korrashoidmiseks. 

Oma elamise korrashoidmiseks jagab Willets koristusülesanded nädala peale laiali ja teeb ainult ühe ülesande päevas. Igal päeval keskendub ta ühele kindlale toimingule, vahendab popsugar.co.uk. Sedasi ei kuluta ta päevas kraamimisele kunagi rohkem kui kümme minutit. Näiteks võtab ta esmaspäeval tolmu, teisipäeval koristab kööki, kolmapäeval vahetab linu jne. Kuna koristamine toimub regulaarselt, ei muutu ükski koht tema elamises räpaseks. 

Willets soovitab kodu koristada seda printsiipi silmas pidades, kuna siis ei muutu koristamine tüütuks tegevuseks. «Tänu sellele pole mul kraamimise vastu midagi, sest ma tean, et see võtab ainult paar minutit aega,» kirjeldab Willets oma suhtumist koristamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles