Jäädvusta oma telefonisügavustes tolmu koguvad pildid igaveseks

Madis Kartau
Copy
Nutitelefon
Nutitelefon Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nutitelefoni ajastul on meist kõigist saanud hobifotograafid. Kuid enamasti ei jõua meie pildid telefoni galerii sügavustest kaugemale.

Meil kõigil on alati kaasas fotokaamera. Nutitelefoni kaameraga jäädvustame pidevalt hetki ja mälestusi enda elust. Kahjuks ei jõua enamasti lummavad reisi-, pere- ja looduspildid telefoni galeriist kaugemale. Siin on kolm ideed, kuidas oma telefoni mälus olevad pildid jäädavalt oma kodu seintele, vahendab marthastewart.com.

Loo looduspiltidest minimalistlik triaad

Looduses tehtud kaunid maastikupildid on küll ilusad, kuid ei jõua telefoni mälust tihti kaugemale. Vali enda tehtud piltidest välja üks minimalistlik pilt. Jaga väljavalitud pilt kolmeks võrdseks osaks. Eduka kolmeosalise teose loomiseks, peab piltide vahel olema sujuv üleminek. Pilti kolmeks lõigates arvesta vahedega, mis jäävad raamitud piltide vahele. Puhta ja elegantse viimistluse saavutamiseks, raami väljaprinditud pildid sama värvi raamidesse.

Jäädvusta oma laste kunst igaveseks

Lapsed on kõige andekamad kunstnikud. Nende taiesed väärivad suuremat tunnustust, kui külmkapi uksele magnetiga kinnitamist või telefoni galeriis tolmu kogumist. Vali oma laste tehtud töödest välja oma lemmikud, olgu selleks kritseldused paberil või kastanitest valmistatud kujukesed. Pildista väljavalitud töid monokroomsel taustal ja prindi need välja. Raami saadud pildid valgesse raami ja sobita need omavahel seinale, et luua ühtne tervik.

Uuekooli perepilt 

Traditsiooniliste perepiltide ajastu on läbi. Ehedate emotsioonide ja tõetruu loomuga pildid lähedatest on uus standard. Vali neli sind kõnetavat pilti oma pereliikmetest, mille sa ise teinud oled. Töötle kõik pildid mustvalgeks ja suurenda piltide kontrasti. See muudab väljaprinditud pildid tõetruumaks. Raami pildid ühevärvilistesse raamidesse ja riputa kvartetina seina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles