Täida oma lapsepõlveunistus ja veeda öö Harry Potteri sünnikodus

Madis Kartau
Copy
Harry Potteri lapsepõlvekodu.
Harry Potteri lapsepõlvekodu. Foto: MIKE MCCAW - SPACECRAFTING / CAT/Caters News Agency/Scanpix

Kõik Harry Potteri fännid rõõmustage! Nüüd on teil harukordne võimalus veeta öö samas majas, kus paljude poolt palavalt armastatud raamatutegelane oma esimesed eluaastad veetis. 

Inglismaal Lavenhami külas asuv de Vere maja sai ülemaailmselt kuulsaks Harry Potteri filmidest. Muljetavaldava ajalooga maja on esimest korda mainitud juba 14. sajandil. De Vere maja pika ajaloo sisse mahuvad nii mahapõlemised, ümberehitused kui ka kurikuulsad kummitused, kelle seast leiab nii giljotiini all pea kaotanud krahve kui ka lahingus langenud sõdureid.

Peale pikalt müügis olemist on de Vere leidnud endale uued omanikud, vahendab apartmenttherapy.com. Kes on otsustanud, läbi populaarse majutusteenuseplatvormi Airbnb kaudu, avada maja külalistele. Tulihingelistel Potteri fännidel on nüüd võimalik veeta öö samas toas, kus Harry traagiliselt oma ema kaotas.

Airbnb kuulutuse järgi jääb külastajate kasutada kaks magamistuba koos vannitubadega, privaatne elutuba ja aed. Ei tasu loota, et öömaja oleks laest seinani kaunistatud Harry Potteri teemaliste kaunistustega. Selle asemel saavad külastajad nautida korralikku Inglise hommikusööki ja tasuta wifit. Tundub, et de Vere maja on muutumas juba populaarseks sihtkohaks, kuna esimese vaba reserveeringu leiab alles uue aasta veebruaris. Ühe öö eest peab hetkeseisuga välja käima 128 eurot.

Tutvu Airbnb kuulutusega lähemalt SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles