McDonalds eemaldas kohatu halloweeni dekoratsiooni ja vabandas

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Ühe McDonaldsi jalgealune läks tuliseks, sest kliendid pidasid kiirtoidurestorani halloween'i dekoratsiooni äärmiselt ebasündsaks ja solvavaks. 

Dekoratsiooni, millel oli kujutatud puu küljes üles poodud inimest, märkas mees nimega Erik Pocock ühes Massachusettsi restoranis. «Esmapilgul paistis see tüüpilise halloween'i dekoratsioonina,» ütles mees uudistekanalile WCVB. «Seal oli kirjas «rõõmsat halloween'i» ja näha võis näiteks ämblikku ja kummituspuud. Esimene mõte oli, et päris armas teine. Siis vaatasin aga asja lähemalt ja mõistsin, et armsat ei ole siin midagi... see ei ole õige,» lisas Pocock. 

Pocock tegi nähtud dekoratsioonist video ja postitas selle sotsiaalmeediasse, misjärel hakkasid paljud inimesed Twitteris oma pahameelt avaldama. «Selline kujutis saab tähendada ainult kahte asja – keegi on kas tapetud või eneselt elu võtnud. Antud kaunistuse kasutamine on lihtsalt väga haige,» kirjutas üks Twitteri kasutaja.

Kõnealuse restorani omanik ja juhataja Chuck Lietz palus frantsiisi nimel vabandust. «Me sügavalt kahetseme, et sellised dekoratsioonid olid üldse välja pandud ja nüüdseks oleme need eemaldanud. Meile on äärmiselt oluline pakkuda meeldivat õhkkonda nii meie klientidele kui ka töötajatele. Vabandame, kui antud dekoratsiooniga kedagi soovimatult solvasime,» ütles Lietz oma avalduses.

Pahameeletormi vallandanud dekoratsioon:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles