Batmani-uudiseid: Miks küll Jonah Hill filmi üles ütles ja kes leiti Mõistataja rolli?

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Jonah Hill
Jonah Hill Foto: Clemens Niehaus/Imago/future Image/scanpix

2021. aasta 25. juunil välja tuleva DC koomiksifilmi «The Batman» tootmine algab juba käesoleva aasta lõpus või uue alguses ning näitlejate osas saabub nüüd uudiseid nagu paisu tagant. Kui viimati saime teada, et peaosalise Robert Pattinsoni kõrval asub Kassnaise rolli Zoë Kravitz, siis nüüd on uudiseid ka äraütlejate osas.

Äraütlejaks on eelmisel aastal nostalgilise lapsepõlvefilmiga «Mid90s» režissööridebüüdi teinud Jonah Hill («Rannaparm»), kelle läbirääkimised Batmani-filmi rolli osas nädalate kaupa kõmu tasandil püsisid, toites muuhulgas uudiseid selle kohta, kui palju Pattinsonile peaosa eest makstakse.

Nüüd teatab Variety, et Hill on projekti juurest edasi liikunud ehk siis teda filmis ei näe. Põhjuseid otseselt teada ei ole, ent kuulukse, et uudis tema osalemisest lekkis meediasse niivõrd algusjärgus, et tegelikult läbisid läbirääkimised täiesti hariliku tsükli, mille lõpus selgus, et koostöö ei klapiks. Rollidena, millesse Hilli sooviti, nimetavad Variety allikad Pingviini ja Mõistatajat (The Riddler).

Kui Pingviini osas hetkel veel uudiseid pole, siis Mõistataja osatäitja pandi pärast Hilli taandumist väga ruttu lukku: riukalikult geniaalse ning kuriteopaigale vihjeid poetava pahalase rollis astub üles Paul Dano. Siseringiinfo ütleb, et pakkumine Danole oligi vaid n-ö Hilli taga kinni.

35-aastane ameeriklane Dano («Okja», «Sõda ja rahu», «12 aastat orjana») pärib rolli Jim Carreylt, kes kehastas Mõistatajat esimesena filmis «Batman igaveseks» (1995).

Batmani-filmi lavastab «Ahvide planeedi» Matt Reeves ning produtseerib sama saaga partner Dylan Clark.

Paul Dano
Paul Dano Foto: O'Connor/AFF-USA.com/AFF/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles