Eestlaste unikaalsed lemmikloomatooted valiti rahvusvahelisel messil Euroopa turu parimateks (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

EcoPetBox hinnati ostjate poolt turu parimaks tooteks ECRMi Euroopa lemmikloomamessil. Tunnustus tõestab tootja sõnul, et huvi eestlaste vanapaberist ja papist valmistatud biolagunevate liivakastide ja toidunõude vastu on suur.

ECRMi Euroopa lemmikloomamess toob kord aastas kokku piirkonna olulisimad jaemüügiturul tegutsevad ostjad ja müüjad. EcoPetBoxi vastu on organisatsioon tundnud huvi ettevõtte asutaja Priit Saarniidu sõnul juba tükk aega. «ECRMi pakutav programm on huvitav. Nad valivad sinu tootele välja võimalikud ostjad, kellega messi jooksul kohtud. Meie leidsime endale sealt potentsiaalse partneri, kellega oleme arutanud näiteks Mehhiko turule sisenemist,» rääkis Saarniit.

Eestlastel läks messil hästi ning lemmikloomatoodete seast valiti just EcoPetBox ostujuhtide poolt parimaks. Tooteid hinnati nende innovaatilisuse ja pakendi järgi. EcoPetBoxi puhul tõsteti esile jätkusuutlikku pakendamisvõimalust ning head suhtlust klientidega toote arendamisel. Saarniidu sõnul annab messil saavutatud esimene koht turul tegutsedes kindlustunde. «Auhind kinnitab, et just need, kellele müüa soovime, hindavad meie toodet lemmikloomaturul uueks, vajalikuks ja heaks. Ostujuhid näevad meis tohutut potentsiaali,» rõõmustas Saarniit.

EcoPetBoxi liivakaste ja toidunõusid müüakse juba 12 riigis, kus lemmikloomade pidamine on statistiliselt suurim: Inglismaal, Prantsusmaal, Itaalias ja Hispaanias. Soomes ollakse üheaegselt saadaval suurimates konkureerivates jaekaubanduskettides K-grupis ja SOK-is. Rohkem kui 90 protsenti EcoPetBoxi kogutoodangust läheb ekspordiks.

EcoPetBoxi tugevuseks on selle loodus- ja kasutajasõbralikkus. Toote eluiga on kuni kolm kuud ja seejärel sobib see paberina äraviskamiseks, põletamiseks või isegi kompostimiseks. Looduses laguneb toode aastaga. EcoPetBoxi tooted on asendamatud loomakliinikutes, kus hügieeninõuded on ranged, loomade vahetuvus suur ning tooted lähevad vaid kord kasutusse.

Eestis müüakse EcoPetBoxi tooteid praegu PetCitys. Sealt on võimalik soetada vanapaberist ja papist valmistatud liivakaste ja toidunõusid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles