VAATA OTSE! «Kodutunne» läheb appi perele, kus omavahel on põimunud suur lein ja ellujäämine

Kodu.postimees.ee
Copy

Täna kell 20:00 ulatab Kanal 2 heategevuslik saade «Kodutunne» abikäe äkitselt oma mehe kaotanud naisele. Pereisa unistused ja remondiplaanid katkesid ootamatult ning pereema koos kahe pojaga jäi muldpõrandaga ja ilma veevärgita majapidamisse üksi.

Pereisa Rain lahkus liiga vara, kõigest 42-aastaselt. Temast jäi maha kaks poega, palju unistusi ja pooleliolevaid töid, millega pereema üksi kindlasti hakkama ei saa. «Tuleb olla tänulik sellele inimesele selle aja eest, mis sa said temaga koos olla. Siis on kergem», ütleb leseks jäänud pereema Aila. 

"Kodutunne" Aila oma kahe pojaga
"Kodutunne" Aila oma kahe pojaga Foto: Kanal 2

Pereisa alustas remondiga tehes suuremahulisi töid, et perel oleks jõuludeks oma kodu, kuid paraku olid saatusel muud plaanid.

«Oli talumatult valus näha hingepõhja peidetud leina. Temast oli ühtäkki saanud väike suur inimene, kes soovis säästa ema ja püüdis oma valuga üksi toime tulla», ütleb saatejuht Anneli Lahe isa kaotanud pojast rääkides.

«Kodutunne» tahab aidata leinas olevat peret ning viia lõpuni põrandate ja köögi ehitus, et pere saaks ülemise korruse ajutisest toast normaalsetesse tingimustesse kolida.

Südamlik «Kodutunne» on Kanal 2-s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles