Tuline arutelu: kas pesulõksud tuleks vahepeal nöörilt eemaldada või mitte?

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Üks Sydney paar oli pesulõksudega ümberkäimise osas totaalselt eriarvamusel, mistõttu otsustasid nad antud küsimuses sotsiaalmeedia poole pöörduda.

Kas jätta pesulõksud kuivatusrestile või mitte? See pealtnäha lihtne küsimus võib esile kutsuda üllatavalt tulise vaidluse, avastas üks Sydney paar hiljaaegu.

Bruno Bouchet postitas Instagrami pildi pesukuivatusrestist koos pesulõksudega ja ilma ning palus inimestel arvamust avaldada – kas õigem oleks kuivatamise vahepeal pesulõksud ära korjata või peale jätta? Nimelt eelistab Bruno lõksud rahulikult oma kohale jätta, kuid tema naine Laura pooldab jällegi vastupidist varianti.

«Pooldan Laura seisukohta – lõksud maha,» kirjutas üks kommenteerija, samal ajal kui veel teinegi lisas «KINDLASTI maha». Oma seisukohta põhjendasid kommenteerijad sellega, et niimoodi kestavad pesulõksud pikemat aega.

Samas oli ka lõksude peale jätmise pooldajaid, kes leidsid, et see on lihtsalt loomulik asi, mida teha. «Muidugi tuleks lõksud nöörile jätta. Tee tööd nutikalt, mitte raskelt!» soovitas järjekordne kommenteerija. «Muidugi jäta lõksud peale Bruno – elu on liiga kiire, et neid iga kord maha võtta! Keda need üldse häirida saavad?» avaldas arvamust veel teinegi lõksude pooldaja.

Mis on sinu seisukoht antud küsimuses? Kas pesulõksud tuleks koos pesuga tuppa viia või pigem nöörile jätta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles