Tallinna korteriomanikud ja -ühistud saavad aasta lõpuni tasuta õigusabi

Kodu.postimees.ee
Copy
Tallinna korteriühistute esindajad ja liikmed saavad 1. oktoobrist Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis tasuta õigusabi.
Tallinna korteriühistute esindajad ja liikmed saavad 1. oktoobrist Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis tasuta õigusabi. Foto: Shutterstock

Tallinna korteriühistute esindajad ja liikmed saavad 1. oktoobrist Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis tasuta õigusabi.

Eesti Õigusbüroo koostöös Tallinna Linnavalitsusega pakub oktoobrist aasta lõpuni tasuta õigusabi Tallinna korteriühistute juhatustele ning korteriomanikele. Õigusabi saab kogenud Eesti Õigusbüroo juristilt nii eelregistreerimisega kui ka kohapeal elava järjekorra alusel Tallinna Linnavalitsuse infosaalis Vabaduse Väljak 7. Jurist on kohapeal olemas kolmel tööpäeval nädalas ning nõustamine on kõigile tasuta.

Projekti eesmärgiks on suurendada korteriühistute juhatuse liikmete ja korteriomanike haldussuutlikust ning õigusteadlikkust. Lisaks kohapealsele nõustamisele saab eelregistreerimisel kutsuda Eesti Õigusbüroo juristi ka korteriomanike üldkoosolekutele ning ka selle eest tasu ei küsita.

Juristi peamiseks ülesandeks on korteriomanike ja korteriühistu juhatuse liikmete nõustamine ning nendevaheliste vaidluste lahendamine. Nõustamine toimub nii eesti kui ka vene keeles.

Tallinna Linnavalitsuse infosaalis toimuvale nõustamisele pääseb nii eelregistreerimisega kui ka kohapeal elava järjekorra alusel esmaspäeviti kella 9-12, teisipäeviti kella 9-12 ja 13-17 ning neljapäeviti kella 13-17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles