Pildid ja video: abieluettepanek, millest sai hetkega ameeriklanna õudusunenägu

Elu24
Copy
Kihlasõrmus. Pilt on illustratiivne.
Kihlasõrmus. Pilt on illustratiivne. Foto: Reuters / Scanpix

Ameeriklanna Kenesha Antonie oli koos kallimaga Steven Weberiga nende unistuste puhkusel Tansaanias. Seal otsustas mees Antonie endale naiseks paluda, kuid abieluettepanekust sai hetkega ameeriklanna õudusunenägu – Weber suri enne, kui kuulis naise jah-sõna. 

Antonie postitas reedel Facebooki südamliku ning emotsionaalse postituse kallimast, kes suri mõni hetk pärast seda, kui oli ameeriklannat naiseks palunud.

«Ei ole piisavalt adekvaatseid sõnu, et austada kaunist Steven Weberi hinge. Sa olid ere valgus kõigi jaoks, keda kohtasid,» kirjeldas Antonie emotsionaalselt oma kallimat, kes oli naise sõnul lahke, kaastundlik ning külvas teda armastusega.

Naine avaldas koos postitusega video ja pildid, kus on näha, et Weber palus Antoniet naiseks sukeldudes vee all oleva vaateakna ette, kus ameeriklanna teda filmis. Abieluettepaneku oli mees kirjutanud paberile ning pannud kile sisse.

«Ma ei jõua piisavalt kaua hinge kinni hoida, et rääkida sulle kõigest, mida ma sinu puhul armastan. Aga kõike, mida armastan, armastan iga päev üha enam,» oli Weber paberile kirjutanud, teisel pool seisid sõnad: «Kas sa palun oleksid mu abikaasa. Abiellu minuga?»

Videoklipis on näha, et pärast kirjaliku abieluettepaneku näitamist otsis Weber taskust välja kihlasõrmuse ja näitas seda naisele. 30-sekundilise video taustal on kuulda Antonie elevust ja naeru, kuni mees kaadrist kaob.

«Sa ei ilmunudki neist sügavustest ning ei kuulnud minu vastust «Jah! Jah! Miljon korda jah, ma abiellun sinuga!»» vihjas Antonie hetkele, mil tema kallim abieluettepanekut tehes uppus. «Me ei saanud üksteist kallistada ning tähistada, plaanida oma tulevast elu, kui parim päev meie elus muutus halvimaks,» jätkas ameeriklanna.

Antonie jagas väga isiklikus postituses ka hetki nende reisist enne traagilist õnnetust ja lisas, et proovib leida lohutust sellest, et nad olid enne Weberi surma õnnelikud. 

«Ma leian su ning abiellun sinuga järgmises elus, ja sellest järgmises, ja järgmises... Ma armastan sind väga ning armastan igavesti,» lisas Antonie ja palus, et inimesed armastaks üksteist seni kuni võimalik.

«Tean, et ükskõik, kus universumis Steveni hing hetkel ei ole, ta teeb seda sama: jagab armastust, rõõmu ning naeru. Ja teda tundes, teeb ta seda kindlasti ksenofoobilise looga, kuidas ta rikkus kuninglikult ära abieluettepaneku ja suri, olles eriti ekstra,» tunnistas Antonie lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles