Fotod: Pelgulinna paneelikas on müüa eriti äge kaasaegne kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinnas Pelgulinna paneelikas on müüa eriti äge kaasaegne kodu.

Pelgulinnas Randla tänavas on müüa kahetoaline korter, mis kaasaegselt renoveeritud ja väga hea välja näeb. Korteris on köök-elutuba, magamistuba, vannituba ühes tualettruumiga ja esik. 

Korter on neljakorruselise maja viimasel korrusel, aknad avanevad lääne suunal ning akendest paistab meri. Korteril on metalluks ning plastpakettaknad.

Foto: KV.EE

Renoveerimise käigus 2016. aastal on korteris vahetatud nii santehniline torustik kui ka ventilatsioon ning täielikult on uuendatud kogu elektrisüsteem koos uue kaabelduse ja lülitite-pistikutega.

Foto: KV.EE

Korteris on uus elektrikilp ning valmidus ühendada ruuter/digiboks otse korteris asuvasse spetsiaalsesse kappi. Elutuppa ja magamistuppa on loodud nii interneti kui ka televisioonisüsteemi ühendamiseks vastavad väljundid.

Korteri seinad on sirgendatud, pahteldatud ning värvitud, põrandad on valatud tasapinda ning kaetud kvaliteetse parketiga. Elutoa üks sein on kaetud betoonkrohviga. Laed on kogu korteri ulatuses ripp- ehk topeltlaed.

Foto: KV.EE

Köök on sisustatud maitseka köögimööbli ning -tehnikaga. Korter on varustatud rohkete süvis- ja pinnapealsete valgustitega. Elutoa valgustus dimmerdatav.

Vannitoas-WC-s on dušikabiin ning mitmevalikuline dušipaneel. Vannituppa on paigaldatud vaikse sulgumisega tualetipott, peegel, valamukapp koos pinnapealse valamu ja segistiga ning uus käterätikuivati. Vannitoas on pesumasinavalmidus.

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles