Kanda kinnitav värvitrend parandab suurema vaevata väsinud ilmega kodusid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Uus põnev värvitrend suurendab sisekujunduslikku mänguruumi ning toob suurema vaevata kodudesse uut hingamist.

Värvitud siseuksed kompisid juba möödunud aastal meie majapidamiste piire, peagi saabuva uue hooaja valguses on sisekujundajad veendunud, et põnev värvitrend on tulnud selleks, et jääda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notice anything new? I was feeling extra motived this week and started a project I've been wanting to do for a while. Any guesses on what it was? The answer (and step-by-step instructions) are new on the blog, so head over to the link in my profile! . . . . . . . . . #painteddoor #interiordesign #entryway #howihome #painteddoors #betterhomesandgardens #farmhousestyle #blackdoors #apartmenttherapy #blackdoor #interiordoors #littleaccountlove #tradhome #homesofig #howwedwell #myinspiredhouse  #makehomematter #myhumbleabode #lovewhereyoudwell #diyhomedecorprojects #budgetdecor #decoratingonabudget  #designonabudget #dailydecordose  #homedecorator #sherwinwilliamspaint #doingneutralright #diyhomeimprovement #diyhomeprojects

A post shared by Zoe Hunt ? DIY and Design (@craftedbythehunts) on

Värvilised siseuksed on üks lihtsamaid ja taskukohasemaid mooduseid, kuidas oma kodule hetkega uhiuus ilme anda. Omamoodi mänguline trend eeldab vähem riske ja pühendumist kui terve seina üle värvimine, kirjutab realsimple.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday sunbeam baby☀️

A post shared by Marti Gisler Davis ? (@itsjustmort) on

Värvitud siseuksed toimivad ka omamoodi aktsentvärvina, aidates esile tuua detaile ning varjundeid selle ümber. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles