Pusku Pusku mugavad kott-toolid ilusa suve nautimiseks

Copy
Foto: OÜ MyRoom

Haara kätte põnev raamat või värskendav jook ning naudi suviseid puhkehetki Pusku Pusku kott-toolis. Midagi mõnusamat oleks raske soovida.

Igale poole ja igal ajal

Pusku Pusku mugavad ja keha kujuga kohanduvad kott-toolid on nutikas lahendus koju, kontorisse, terrassile või aeda. Toolid on kerged ja neid on lihtne transportida, mistõttu võid need kaasa võtta isegi randa.

Foto: OÜ MyRoom

Mitmekesine ja kirju valik

Meelepärast kott-tooli tellides on piiriks vaid taevas, sest erinevaid mudeleid ja värvivariatsioone kombineerides on võimalik kokku panna koguni 1600 eriilmelist kott-tooli, mille abil saad luua väga lahedaid sisutusstiile. Toodete valik on tõesti väga lai ning täieneb pidevalt. Alustades lihtsatest tumba-laadsetest kott-toolidest ning lõpetades lausa suurte elutoa komplektidega, mis asendavad diivaneid ja tugitoole.  

Foto: OÜ MyRoom

Lihtne hooldus

Tänu vett hülgavale kattematerjalile saab kott-toole edukalt kasutada välitingimustes ning neid on kerge hooldada. Ka nende eluiga on pikk, sest kui kott-tool hakkab aja jooksul vormi kaotama, siis on graanuleid võimalik juurde lisada või välja vahetada. Kuna graanulid on eraldi koti sees, mida katab väline kattematerjal, siis on nende vahetamine lihtne; eraldi sisekott välistab graanulite väljapudenemise, kui väliskott peaks juhuslikult katki minema.

Foto: OÜ MyRoom

Tunnustatud kvaliteet

Pusku Pusku kott-toolid on pälvinud mitmeid tunnustatud sertifikaate, nagu näiteks OEKO tex sertifikaat (Nordic materjal). Materjalid on tulekindlad, kangaste valikul pannakse rõhku kvaliteedile ja vastupidavusele ning sellele, et tootmisel ei kasutataks inimestele ja loomadele kahjulikke aineid.

Äge lahendus

Võimalik on tellida firma nime või logoga kott-toole, mis sobivad ideaalselt ettevõtte kontorisse või erinevatele tööalastele üritustele. Valida saab nii tikandiga kui ka trükitud logo vahel. Pusku Pusku kott-toole kasutavad näiteks juba Telia, Coca Cola, Bolt (Taxify), TransferWise, Pipedrive, SEB, Paulig ja Nissan. Kott-toolid on ka laste vaieldamatud lemmikud; Pusku Pusku teeb koostööd paljude Eesti koolide ja lasteaedadega ning on pälvinud mitmete väikeste fännide heakskiidu.

Foto: OÜ MyRoom
Foto: OÜ MyRoom

Tutvu Pusku Pusku valikuga e-poes:  www.puskupusku.ee

Copy
Tagasi üles