Fotod: Tallinna korteriturul on tulnud müügile tõeline pärl sisustushuvilisele

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinnas on tulnud müügile korter, mis on tõeline maiuspala kõigile sisustushuvilistele, sest pakub suurepärast toorikut väga laheda interjööri loomiseks. 

Tallinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval on vanas väärikas majas müüa neljatoaline korter. 1922. aastal ehitatud majas müügiks pakutavas korteris on säilinud endiste aegade õhustik ja siin on võimalik ellu viia oma kõiki sisustusfantaasiaid. 

Foto: KV.EE

Trepikoda on heas korras ja ajastutruult renoveeritud – kõrgusesse ulatuvast sissepääsuhallist viib esinduslik trepp juugendliku dekooriga vaheukseni, mille taga leiad lookleva trepi, mis ühendab hoone eri korruseid.

Foto: KV.EE

Korter paikneb kõrgel esimesel korrusel. Korteri välisukse taga on avar, tervelt 21 ruutmeetrit suur eestuba. Kõrged kahepoolsed tahveluksed viivad edasi tubadesse, kööki ja vannituppa. Üks suurem tuba on läbikäidav. 

Foto: KV.EE

Korter on olnud kasutusel kosmeetikatoodete hulgimüügi kontor-laona, mistõttu eluruumiks kohandamiseks on tuleb arvestada investeeringutega - välja vahetamist vajavad aknad, siseruumid kaasajastamist ja uut viimistlust, siseuksed renoveerimist ja põrandad uuendamist. 

Foto: KV.EE

Maja on arhitektuurimälestis ja seal on elanud läbi aegade mitmed väljapaistvad Eesti kultuuri- ja ühiskonnategelased – esimese iseseisvusperioodi ajal kindralmajorid Jaan Soots ja Juhan Unt, kolonel Jüri Hellat, laulja ja laulupedagoog Aino Tamm, näitlejad Felix Moor ja Andres Särev ning paljud teised tuntud isikud. 

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles