Väga kummaline nipp, mis muudab vannitoa koristamise kordades lihtsamaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Vannitoa koristamine on paljude inimeste kodutööde nimekirjas viimane, sest see lihtsalt ei meeldi mitte kellelegi. Aga ühe kummalise, kuid lihtsa nipi abil on võimalik see kohustus palju talutavamaks muuta.

Nimelt: iga kord, kui iseennast pesema lähed, ära alusta mitte endast, vaid duširuumist või vannist, soovitab portaali Apartment Therapy toimetaja Olivia Muenter. Samamoodi tuleks iga kord, kui lähed hambaid pesema, üle käia kraanikauss. 

Nii jääb iganädalaseks põhjalikumaks koristuseks teha juba poole vähem. Kui soovid, võid nädala sees aeg-ajalt ka tualetipoti puhastusvahendi ja harjaga seespoolt puhtaks küürida, siis jääb põhjalikuma koristuse päeval seegi vaid väljaspoolt puhstada. 

Selline jupphaaval koristamine on suurepärane nipp just neile, kes muidu kerge õudusvärinaga ootavad päeva, mil tuleb vannitoa kallale asuda. Olgem ausad: see on koristustöödest kõige tüütum ka, sest märjas ruumis tekib palju õhuniiskust ja sageli on pärast vannitoa koristamise lõpetamist endalgi vastupandamatu soov pesema minna. 

Sama nippi - ülesannete jaotamist mitmele päevale - võib kasutada muidugi ka teiste tubade kraamimisel. Nii läheb kodu korrashoid lõpuks üsna möödaminnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles