Vähem kui kümne euroga müüki pandud eramaja ei leidnud kuidagi ostjat

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Maja, mis pandi müüki vähem kui kümne euroga, ei leidnud endale mitte ühtegi ostjat, kuigi tegemist oli täiesti ausa pakkumisega. 

New York Post kirjutab, et maja, mida New Yorgi lähistel müüdi, oli harukordne pakkumine: keskmiselt maksab üks eramaja seal umbkaudu 300 000 eurot. See maja oli suurepärases seisus, soodsa hinna taga oli siiski aga üks konks: maja oleks tulnud nimelt krundil pisut liigutada, sest see asus kohas, kus poleks tohtinud asuda. 

Säärase suure maja liigutamine on mõistagi aga kallis töö ja hämmastaval kombel ei leidunud mitte ühtegi inimest, kes selle pakkumise vastu oleks võitnud ja soostunud maja liigutamisega tegelema.

Maja oli tohutult odava hinnaga müügis ligikaudu aasta, siis aga otsustati, et plaan on läbi kukkunud. Tänaseks päevaks on vales kohas asunud eramaja lammutatud ja selle asemel kerkimas kaheksa väiksemat eramut.

Pakkumine oli kokkuvõttes siiski väga hea, sest maja liigutamise kulud oleks eeldatavalt jäänud alla 200 000 euro, mis tähendab, et võrreldes sellega, palju eramud praegu sealkandis maksavad, oleks elamispind siiski turuhinnast oluliselt soodsamalt kätte tulnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles