Fotod: Tallinnas Nõmmel müüakse eriti soodsa hinnaga eramaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinnas Nõmmel on haruldaselt soodsa hinnaga pakkumisele tulnud väga eriline eramaja. 

Tallinnas Nurme tänaval on müüa pooleteistkorruseline eramaja, milles kolm tuba ja kasulikku pinda 53 ruutmeetrit. Lisandub alumise korruse vannitoa pealne osa, mis on olnud kasutusel magamislavatsina, kuid sobilik ka panipaigaks. Pinna suurus on üheksa ruutmeetrit. 

Pisikesel eramul, mis võib olla nii stuudio, töökoda, kontor kui ka pood, on väga palju aknapinda, mistõttu maja tundub hoolimata väiksusest väga avar. Maja asub tänava ääres, hoonesse pääseb otse tänavalt kuhu saab vajadusel parkida. 

Maja esimesel korrusel asub köök-elutuba, ehitusjärgus WC/vannituba ning planeeritud on ka saun. Hoones puudub veel veesüsteem ning kanalisatsioon, liitumine on olemas, reaalne töö tuleb ostjal lõpetada. Olemas on kinnitatud projekt vee- kanalisatsiooni liitumispunkti rajamiseks, mis ootab kaevetööde taga.

Hoones olemas õhksoojuspump, millest piisab, et mugavalt kogu maja soojana hoida. Võimalus kasutada elektri-, piirituskaminat või kiirgureid.  Teisel korrusel asub momendil avatud puhkeruum, millest saab kujundada magamis- või lastetoa.

Hoone müüakse möbleeritult ning tagatud on igakülgne nõu hoone kasutuselevõtmiseks. Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles