Suurepärane nipp IKEA mööbli ostmisel, mida igaüks teadma peaks

Copy
Foto: Ikea

IKEA on põhjendatult paljude kodusisustajate lemmik, ainus asi, mis selle juures ehk pisut pelutada võib, on poe suurus: tihti kerkib sisustushuvilisel küsimus, kuidas ta sellest labürindist soovitud kauba üles peaks leidma. Lahendus on väga lihtne!

Selleks, et ei peaks peata kanana poes riiulite vahel uitama lootuses enda uus diivan või kirjutuslaud ükskord ikka üles leida, tuleb lihtsalt pisut eeltööd teha, selgitab portaal House Beautiful.

Foto: House Beautiful

Nimelt saab IKEA kodulehel koostada endale ostunimekirja, nimekirja juures näitab aga veebileht automaatselt ära ka selle, kus konkreetse riigi poes mingi ese asub. Niisiis saab mugavalt kodus laua taga nimekirja valmis teha, selle välja printida ja siis kaupluses väga vähese vaevaga paberil näpuga järge ajades asjad kärmelt üles otsida. 

Ja kui kõik kaubad kätte leitud, tasub IKEAs kindlasti üle vaadata ka soodushinnaga esemete osakond, kus on väga odavalt pakkumisel tagasi toodud kaup ja väikese defektiga tooted. Sealt võib leida tõelisi pärle, teavad teadjamad rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles