Fotod: Tartus on müügile tulnud ajalooline elamu väga hinnatud asukohas (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tartus on väga hinnatud asukohas müüa väga väärika ajalooga eriline ja põnev maja. 

Tartus Supilinna servas Tähtvere tänava alguses on müüa ajalooline maja, kus aasta aega elanud ka armastatud kirjanik Eduard Vilde. Esimese vabariigi ajal tegutses selles majas juustupood ja juustukelder, mida vedas eest Karl Ulst ning ENSV perioodil valmisid majas Tähtvere maitsvad pagaritooted. Kinnistul paiknenud hoonete esimesed andmed on pärit aastast 1879.

Foto: KV.EE

Maja on kindlasti ainulaadne ja kordumatu ehitis kogu Tartu linnas, millele viitab kogu ehitusstiil.  Vastavalt maja seisusele on see omaniku poolt maitsekalt ja kvaliteetselt renoveeritud. Hoolega tehtud tööd said valmis aastal 2011.

Foto: KV.EE

Esimesel korrusel bürooruumid, mida võimalik lihtsalt ka ühe või kahe eraldi korterina kasutada. Teisel korrusel asub neljatoaline korter suurusega, kolmandal korrusel kolmetoaline korter. Korterid müüakse kogu sisusustusega.

Foto: KV.EE

Teisel ja kolmandal korrusel on keskküte lahendatud tubades radiaatoritega ning vannitubades põrandaküttena. Maja küttesüsteem baseerub õhk-vesi soojuspumpadel. Kogu esimest korrust köetakse põrandaküttega. 

Foto: KV.EE

Krundile on kehtestatud detailplaneering, valmis on ehitusprojekt ja olemas ehitusluba veel ühe korterelamu rajamiseks, mille üldpinnaks on 211,8 ruutmeetrit. Kogu dokumentatsioon on vormistatud ning soovi korral saab kohe ehitusega alustada.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles