Need värvitoonid sobivad hästi hubasesse kööki

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: pexels.com

Selleks, et enda kööki pisut värskendust tuua ei pea hakkama kööki täielikult renoveerima, piisab sellest, kui värskendad oma kööki värvi abil.

Kõikidel inimestel on erinev maitse, kuid siiski anname sulle mõningad värvisoovitused, mida oma kööki lisada.

1. Korall roosa

Korall roosa lisab kööki alati sellise tunde nagu viibiksid aastaringselt puhkusel. Roosa värv lisab annab alati juurde rõõmsameelsust, omapärasust ja ainulaadsust.

2. Beebi sinine

Beebi sinine toon on pigem õrn ja mõjub väga rahustavalt, miks mitte muuta enda köök hubaseks paigaks, kus süüa valmistada.

3. Matt must

Must on klassikaline värv, mida kasutada, kuid matt must annab köögile hoopis teise ilme. Seega kõik, kes armastavad klassikat pisut uuemas kuues võiksid matt musta tooni katsetada küll.

4. Salvei roheline

Roheline toon pole ilmselt köögis väga levinud, kuigi võiks. Tervet kööki ei peagi roheliseks värvima, aga mõne kapiukse või seinajupi võiks roheliseks teha küll. Roheline annab köögile ka pisut looduslähedasemat tooni juurde.

5. Veinipunane

Miksmitte kasutada köögis läikivat veinipunast tooni. Punane värv annab köögile juurde oluliselt rohkem sügavust ja glamuuri.

6. Säravvalge

Valget värvi kasutades ei saa küll midagi untsu minna, sest valge värv on ju samuti klassika. Valge on ka äärmiselt rahulik ja malbe toon.

Loomulikult olge ka ise julged ja katsetage erinevaid värve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles