Fotod: tahad näha, kuidas elavad väga heal järjel eestlased? Vaata siia

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Keskmine eestlane ei kujuta ettegi, millised näevad välja meie riigi tõeliselt kallid kodud seestpoolt. Õnneks on aga kinnisvarakuulutused, mis majaseinte vahele pilku heita lubavad. Siin on näiteks üks väga muljetavaldav ja stiilne villa.

See Haaberstis asuv Itaalia kuulsa arhitekti Andrea Palladio ühest kaunimast renessanssvillast La Rotonda (1569) inspireeritud villa on arhitektide U.Künnapi ja M.Pressi koostöös valminud ja asub väärikal põlispuudest palistatud mereäärsel 2042-ruutmeetrisel kinnistul.

Foto: KV.EE

Nagu Palladio villagi, on maja süda ruudukujuline kuppelsaal. Saali ümbritsevad hall, köök, eluruumid, abiruumid ja garaaž. Õhulist muljet loovad suured klaaspinnad ning valged seinad. Seistes selle valgusküllase villa keskpunktis, kus põrandal on kujutatud ühte tugevamat spirituaalset sümbolit Elulille, langeb valgus majja igast ilmakaarest, sealhulgas maja katusele projekteeritud klaaskuplist.

Foto: KV.EE

Hoone teisel korrusel paiknevad hobiruum, kabinet ning vannitubade ja garderoobidega magamistoad, kust avanevad võrratud vaated merele.

Foto: KV.EE

Maja planeeringut iseloomustavad avarus ja avatus ning pisidetailideni läbimõeldud lahendused, mis läbivad kogu maja. Sisekujunduslikke uskumatult leidlikke lahendusi leiad selles villast igal sammul. 

Foto: KV.EE

Kasutatud materjalid ja mööbli erilahendused on valitud parimate ja kvaliteetsemate hulgast, järeleandmisi ei ole tehtud ka tehnosüsteemide poole pealt.

Foto: KV.EE

Mereäärse kinnistu haljastus on kujundatud hollandi päritolu haljastusarhitekti poolt. Ümbritseva elurajooni kõrgelt hinnatud keskkond loob ideaalse elukvaliteedi. Piirkonna kõrgelt arenenud infrastruktuur pakub mugavaid lahendust igapäevasteks toimetusteks.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles