Aasta tagasi maailmakuulsaks saanud vinge kodu ei leia kuidagi uut omanikku

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: realtor.com

Aasta tagasi vallutas üks müüki pandud kodu kõik sisustusteemalised portaalid üle maailma: nii hämmastavat sisekujunduse meistriteost ei kohta lihtsalt just kuigi tihti. Paraku pole põneva sisekujundusega kodu siiani uut omanikku leidnud.

Aasta tagasi sai üks Ameerika Ühendriikides asuv kodu ülemaailmselt tuntuks, sest kuigi väljast üsna tavaline, on maja seest sisustatud nagu kitšiliku lähenemise musternäidis, kirjutab Realtor. 

Foto: realtor.com

Maja praegune omanik on tõeline kitšifänn ja on aastakümneid pühendanud end sellele, et kodu võimalikult üle võlli sisustada. Seepärast pole ka imestada, et kui mees maja müüa otsustas, levisid tema kinnisvara fotod kulutulena üle maailma.

Paraku tegi tohutu tuntus majamüügile karuteene. «Mul pole kunagi ühegi objektiga nii suurt tähelepanu kaasnenud, aga sellest ei olnud paraku mingit kasu, pigem vastupidi. Päriselt on maja vaatamas käinud käputäis inimesi,» räägib maakler Benjamin Ness.

Foto: realtor.com

Aasta jooksul on müüja pidanud tublisti hinda alandama ja seegi pole huviliste hulka suurendanud. Ness oletab, et oma osa mängib siin ka see, et vähe on neid, kes tahaks nii tuntud maja osta: on ju üsna tõenäoline, et ka edaspidi uitab su eesaias võõraid, kes on tulnud vaatama maja, mille kohta nad lehest lugesid. 

Foto: realtor.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles