Tõeline kinnisvarapärl keset Aegviidu maalilist loodust

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Sisuturundus

Aegviidus on müügile tulnud hubane ja kauni kodu tiitliga pärjatud palkmaja. Lisaks pakub sealne looduskaunis keskkond hulgaliselt tegevust nii kirglikele matkajatele, lastega peredele kui ka andunud spordisõpradele. Professionaalse aiakujundaja loodud aed on hobiaedniku tõeline unistus.

Põhja-Eesti Otepääks ja Eesti matkapealinnaks kutsutav Aegviidu on mõnusa keskkonnaga ning Tallinnast kõigest 55 km kaugusel asuv elupiirkond. Kõigi loodus- ja spordisõprade rõõmuks paikneb Aegviidu lähistel ühtekokku seitse järve ja kaks jõge ning Kõrvemaa matka- ja suusakeskuse valgustatud rajad rõõmustavad aktiivse elustiili harrastajaid nii suvel kui ka talvel.

Pane suusad alla või hüppa jalgratta selga kasvõi oma tagahoovis, sest Lõuna-Eesti maastikke meenutavad keskuse rajad looklevad mööda lausa maja tagant ning on ühendatud nii Kõrvemaa kui ka Valgehobusemäe keskustega. Värskelt avatud kaasaegne spordihoone Aegviidu asulas pakub mitmekesiseid võimalusi nii pallimängu harrastajatele kui ka jõusaalis käijatele.  

Lisaks sellele, et Aegviidust kulgevad läbi mitmed olulised loodusrajad, ristuvad seal ka pikimad RMK matkamarsruudid – Oandu-Ikla (375 km) ja Peraküla-Ähijärve (820 km). Ammuta jõudu vägevatest männimetsadest või lae end värske energiaga piltilusates rabades ning marja- ja seenemetsades matkates – just kõike seda pakubki Aegviidu võimas loodus.

Tänu heale ja tiheda graafikuga rongiühendusele on pealinna tööle või kooli jõudmine väga mugav ja kiire – Narva-Tallinn kiirrongi marsruudile jäävast Aegviidust jõuab Tallinnasse kõigest 35 minutiga ning samuti peatuvad seal veel elektrirongid. Kõik eluks vajalik on mugavalt käe-jala juures – pood (300 m), põhikool (500 m), lasteaed (150 m), rongijaam (150 m), restoran Vana Waksal, kohvik ja raamatukogu.

Aegviidu alevi keskuses asuva omanäolise ja silmapaistva sisekujundusega 5-toalise ning 2002. aastal ehitatud palkmaja elamispind on 170 m² (kogupind 225 m², krundi pind 1193 m²) ning see sobib aastaringseks elamiseks. Maja on väga heas seisukorras, seda on kasutanud vaid üks pere ning just seetõttu on seal tunda seda õiget «oma kodu» hõngu.

Hoone asetseb tänavast eemal, krunt on kõigist neljast küljest piiratud puidust aiaga ning maja tagune hoov on väga privaatne. Hoovi tagumises nurgas asub väliköök, kus on nii kamin, suitsuahi kui ka grillimisvõimalus ning mis pakub õdusat meeleolu varakevadest hilissügiseni.

Foto: Sisuturundus

Imeilusal professionaalse aiakujundaja loodud aial silm tõesti puhkab. Kui soovid suvel suhu pista vitamiinidest pakatavaid ja värskeid saadusi, siis siruta vaid käsi välja, sest aeda kaunistavad sõstra- ja tikripõõsad, ploomi-, mureli- ja õunapuud, vaarikad, maasikad ja mustikad. Rohenäppude rõõmuks on aias mitmete erinevate lillesortidega kiviktaimla.

  • Maja kütab kuluefektiivne maaküte, mida on võimalik juhtida läbi interneti. Ülalpidamiskulud on soodsad – viimase 12 kuu keskmine elektriarve 83 eurot/kuus.
  • Majas on kolm valgusküllast magamistuba, ühest neist pääseb rõdule hommikukohvi nautima.
  • Avarast köök-elutoast saab otse sisehoovi terrassile.
  • Majal on täiskeldrikorrus, kuhu pääseb nii väljast kui ka maja seest. Seal asub nii tehno- kui ka tööruum ning mahukad panipaigad näiteks suusavarustuse, jalgrataste, tööriistade ning sauna- ja kaminapuude hoidmiseks.
  • Puldiga avatav autovärav on ehtne sepa töö. Põnevad sepatööna valminud esemed kaunistavad ka maja sisemust.
  • Privaatsest tagahoovist avaneb vaade pargi mändidele. Hoovi taga on suur park, kus asub seiklusrada, kiiged ja kõlakoda.
  • Aegviidu vägev loodus pakub mitmekesiseid võimalusi nii matka- kui ka spordisõpradele.
  • Mugav ja kiire rongiühendus Tallinnaga.

Sinu uus kodu Aegviidus ootab Sind!

Uuri lähemalt: www.kv.ee/3145353

Copy
Tagasi üles