Mida arvata: sisekujundaja ebatavaline lähenemine köögile paneb muigama

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Esiti sõnatuks muutev ettevõtmine ei tundugi teistkordsel vaatamisel niivõrd vastukarva kui arvanuks.

Ameerika sisekujundaja Dee Murphy 1920. aastatest inspireeritud köögis ei olnud ülemäära palju ruumi, millega mängida.  Olles inspireeritud sisekujunduslikke reegleid eiravast väljakutsest, otsustas asjatundlik naine pilgu lakke pöörata ning oma köök pea peale pöörata.

Vertikaalset sisustusmeetodit rakendanud naine tõi oma köögikapid lae alla ning kattis lae heleda põrandakattematerjaliga, mis röövib kohemaid kõikide tähelepanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I listened to an @lcdqla legends design panel on Wednesday about breaking design rules moderated by @josaltz . I “sort of” broke one here by putting a flush mount on my kitchen ceiling (instead of a pendant)... and it works so well for two reasons! 1. The kitchen is small, so a pendant takes up too much visual space (in every photo, it would be blocking something else). 2. This flush mount draws the eye to the gorgeous ceiling and illuminates it in the most beautiful way! @oneroomchallenge ? by @zekeruelas #murphydeesigned #homesweetdeesign • • • • #foundforaged #apartmenttherapy #makehomeyours #pocketofmyhome #howiseeluxury #vintagehomelove #designdiaries #myoklstyle #designlovers #interiorstylist #thatsdarling #flashesofdelight #decorinspo #vintageinteriors #eclecticdecor #howivintage #adstyle #mycollecteddecor #sodomino #inmydomaine #bhghome #dshome #oneroomchallenge #bhgorc

A post shared by Dee Murphy (@murphydeesign) on

Esteetilist omapära sihtinud naine on oma eesmärgi igal juhul täitnud ning valminud tulemusega enam kui rahul. Murphy märgib, et põrandakatte lakke paigaldamine võttis keskeltläbi kuus tundi aega ning nõudis ülimat keskendumist detailidele.

«Köögis asjatades on mul tunne nagu oleksin mõnes teises universumis. Ma ei suuda siiamaani uskuda, et see minu on,» ütles sisekujundaja väljaandele domino.com.

Hea lugeja, mida arvad sina taolisest lahendusest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles