KAPITÜHJENDUS ⟩ 4 eset, millest võiks juba täna südamerahus loobuda

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Saatejuht ning stiilinõustaja Mana Mansour annab ülevaate neljast esemest, mille võiks kapitühjenduse korral veidi suurema tähelepanu alla võtta.

Talve eel on paslik oma riidekapile veel üks pilk peale heita. Suurest kevadkoristusest on hulk aega möödas ning nii mõnigi väsinud ilmega ese vajab väljavahetamist. Mana Mansour jagab paar näpunäidet, kuidas see protsess enese jaoks lihtsamaks muuta. 

Kaltsud või kodurõivad?

Mansour leiab, et vanade, kulunud rõivaste kodus kandmine on õigustatud, juhul kui rõivad veel kandmiskõlblikud on. Riidetükke, kus üks auk või plekk ajab teist taga, ei ole mõtet kappi seisma jätta.

Duplikaadid

Ühesuguseid särke-maikasid leiab pea igast garderoobist. Vähese kapiruumi korral soovitab Mansour terad sõkaldest eraldada ning vaid kõige korralikumad esemed alles hoida, vahendab www.marilyn.ca.

Korra kantud rõivad

Mõnikord takistab süütunne korra kantud eset ära viskamast. Mansour leiab, et selles ei ole midagi hullu, kui korra kantud rõivatükki enam kanda ei soovita. Sellest veelgi hullem on rõivaste aasteteks kapinurka jätmine.

Eelmise «mina» rõivad

Eelmise mina koht on minevikus, kuhu võiksid Mansouri järgi jääda ka inimesele väikeseks või suureks jäänud rõivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles