Kinnisvaramaaklerid soovitavad tungivalt hoiduda ühest popist sisekujundustrendist

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kuigi nii mõnigi sisekujundustrend võib tunduda järeletegemiseks väga ahvatlev, soovitavad paljud kinnisvaramaaklerid tungivalt hoiduda vähemasti ühest praegu väga menukast lahendusest. 

Praegu on väga popp valida endale eriti efektne köögimööbel. Süsimustade ja uhke kõrgläike ja muu taolise juba üsna harjumuspärase kõrval on väga menukaks muutunud ka kõikvõimalikud väga vähe levinud toonid nagu näiteks sirelililla.

See näeb väga äge välja ja on kindlasti hea võimalus oma kodu isikupärastamiseks, aga kinnisvaramaaklerid hoiatavad, et kui tegemist ei ole just koduga, kus sa plaanid elada aastakümneid, on arukas säärasest ekstravagantsest lahendusest hoiduda ja eelistada köögimööblina siiski midagi pretensioonitumat ja klassikalisemat, vahendab House Beautiful.

Foto: Shutterstock

Seda seetõttu, et köögimööbel on kodu sisustamisel üks suuremaid kuluartikleid ning kui see silmatorkava mööbliga kodu tuleb mingil hetkel müüki panna, on seda väga raske müüa: paljud ostuhuvilised välistavad kohe kodud, kus nad peaksid hakkama tegelema köögimööbli väljavahetamisega. See maksab lihtsalt liiga palju ja võimalusel eelistatakse kodu, kus meelepärane köök juba olemas on.

«Köögi saab isikupäraseks muuta ka muul moel, kasuta parem näiteks silmatorkavaid ja efektseid aksessuaare, mida on lihtne vahetada ja kolimisel kaasa võtta,» soovitab pikaajalise kogemusega maakler Julie Jacobson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles