12 aastat oma kodu müünud tuntud muusik jõudis väga suure allahindlusega lõpuks tehinguni

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

See lugu on ehe näide sellest, kuidas kinnisvara tuleb hinnata realistlikult ja mitte määrata hinda emotsionaalse väärtuse või oma suva järgi. 

Räppar 50 Cent müüs oma võimsat maja viimased 12 aastat. Lõpuks jõudis ta tehinguni, aga seda ainult tänu tohutule hinnaalandusele, kirjutab Forbes.

Maja pandi 2007. aastal müüki 18,5 miljoni dollariga. 2018. aastaks oli hinda langetatud kõigest viie miljoni dollarini. 

Seda müüsid kõige mainekamad ja osavamad maaklerid, aga midagi ei juhtunud. Alles käesoleva aasta alguses läks maja lõpuks uuele omanikule: kõigest 2,9 miljoni dollariga. 

Räppar 50 Cent.
Räppar 50 Cent. Foto: Shutterstock

Miks maja müümine nii kaua aega võttis? Forbes kirjutab, et tegemist on lihtsalt absurdse ehitisega. Majas on tervelt 52 tuba ja tohutult palju erilahendusi, mida kellelgi kunagi vaja ei ole. Näiteks ööklubi ja kasiino.

1985. aastal ehitatud majal oli juba 80ndate lõpuks ahnuse, korruptsiooni ja ülepingutamise sümboli maine. See ei ole kindlasti objekt, mida inimesed kergekäeliselt ostma kipuks. Ka need mitte, kel raha jalaga segada.

Aastate jooksul mattis 50 Cent maja remontimisse ja kaasajastamisesse väidetavalt kuus miljonit dollarit, eeskätt vajasid tema hinnangul korrastamist 19 magamistuba ja vannitoad. Silmas tasub pidada, et mees on vallaline, nii et pere, kellele maja korrastada, tal ei olnud.

Vaata fotosid majast SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles