Omaniku naeruväärsed ultimaatumid seavad tulevased korterikaaslased väga õhukese jää peale

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ideaalse korterikaaslase otsinguil mees on oma nõudmistega kahtlemata mõned sammud üle piiri astunud. 

Austraalia mees Pete Williams otsib Facebooki vahendusel uut korterikaaslast. Mehe, enda sõnutsi lühike nõudmistenimekiri, võiks lahti kirjutamise korral tegelikkuses lausa kilomeetrite pikkuseks venida. 

Williamsi esimene nõue, millele järgneb veel kümmekond taolist ultimaatumit, seisneb kellaaegadest kinni pidamises. Mees nõuab rangelt, et korter oleks kella üheksast hommikul kella viieni õhtul elanikest tühi, et Williams saaks ise segamatult tööd teha. Samuti on keelatud Williamsi korteris pärast kella 11 õhtul naeru kihistada, kuna ka see võrdub tema sõnul lärmi ja ülima ebaviisakusega korterikaaslaste suhtes.

«Kui sa veedad enamuse oma ajast kodus teleri taga või telefon kõrva ääres, siis me ilmselt ei hakka mitte kunagi läbi saama,» kirjutas Williams kuulutuses. 

Mees, kes enda sõnul vihkab vaaritamist, ei soovita seda ka oma korterikaaslastel teha. Mikrolaineahju kasutamine on talle meele järele, kui toidu soojendamisest liialt palju aroome õhku ei kerki. 

Momendil kahe korterikaaslasega kodu jagav Williams on oma rangete kriteeriumite juures veendunud, et leiab peagi ka väärilise kolmanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles