Fotod: väga omapärane uus lahendus vannitubadesse pakub palju kõneainet (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Nutikad ruumisäästulahendused on alati teretulnud, küsimus on, kui kaugele ollakse selle nimel valmis minema ja kui kummalisi seadeldisi kasutusele võtma. Uusim võimalus vannitoas ruumi kokku hoida pakub igal juhul üksjagu kõneainet.

Tegemist on tualetipotiga, mille loputuskasti peale on paigaldatud pisike valamu. 

Foto: amazon.co.uk

Inimestes tekitab küsimusi, kuidas peaks sellisele valamule mugavalt ligi pääsema: ollakse ju harjunud sellega, et käsi pestes saab seista valamu ees, sellise paigutusega kraanikauss eeldab aga lähenemist küljelt. Kui külgedel on üldse piisavalt ruumi, sest eesmärk on see ju paigaldada vannituppa või tualettruumi, kus on probleemiks ruuminappus.

Lahendus peaks meelejärele olema kõigile rohelise maailmavaatega inimestele, sest väidetavalt täidab kätepesuvesi loputuskasti, mis tähendab, et üht vett kasutatakse kaks korda: esiteks kätepesuks, hiljem poti loputamiseks. Kätepesuvesi hakkab kraanist voolama siis, kui potil vett tõmmata. 

Enamik selliseid potte on võimalik ühendada vaid külma veega, see tähendab, et sooja veega käsi pesta sellise lahenduse puhul võimalik ei ole. 

Pottide hinnad jäävad rahvusvaheistes veebikaubamajades 300 ja 600 euro vahele. Ka Eestis kohapeal olevat mõned tooted olemas, nende hinnad algavad siis küll juba 600 eurost. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles