Enne ja pärast: Eesti pere lahendas väga osavalt poja ja tütre ühte tuppa paigutamise dilemma

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Meie Kodu Lugu

Kui on vaja poeg ja tütar tuba jagama panna, on see vanematele alati paras pähkel: kuidas leida kompromisskujundus, mis meeldib kõigile osapooltele? Üks Eesti pere on selle ülesande eeskujulikult täitnud.

Agnese poeg ja tütar jagavad veel mõned aastad tuba - peretütar kolib omaette ruumi siis, kui alustab kooliteed. Aga et lastel on kujunenud välja oma väga tugevad eelistused, tuli jagatav tuba kujundada sedasi, et mõlemal oleks seal hea olla. Selle ülesandega sai Agnes suurepäraselt hakkama.

Tuba jagasid lapsed küll ennegi, aga esialgne sisekujundus oli väsinud ja vajas värskendamist. 

Foto: Meie Kodu Lugu

Uue toakujunduse puhul otsustati neutraalsete värvide kasuks: küljeseinad said oliivrohelised, otsasein kolmevärviliste kolmnurkadega mõnusa mitte liiga pealetükkiva tapeedi alla. 

Foto: Meie Kodu Lugu

Kuid mõlemad lapsed said tuppa ka oma nurga. Peretütar sai endale riidekapi ja selle küljes oleva peegli ning roosa riiuli ja nagi, kus hoida oma väärtuslikku kraami ja kotikesi. Peegli ees meeldib tütrele keerutada ja printsessimänge mängida.

Foto: Meie Kodu Lugu

Poeg sai enda poolele aga ronimisredeli, mille peal trikitada ja rippuda ja põnevalt turnides aega veeta. 

Foto: Meie Kodu Lugu

Tulemus on suurepärane: nii poisile kui tüdrukule sobivad valitud värvid suurepäraselt, samas on mõlemal olemas midagi ainult talle omast ja meelepärast. 

Rohkem infot remondi kohta leiad blogist Meie Kodu Lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles