IKEA astus Eesti turule sisenemiseks järgmise olulise sammu (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Kohtu ette saadetud USA räppari fännid kutsuvad IKEA-d boikottima
Kohtu ette saadetud USA räppari fännid kutsuvad IKEA-d boikottima Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS / Scanpix

Rootsi mööblifirma IKEA alustas digitaalse tootekataloogi pilootprojektiga, mille raames avaldati kaheksas riigis, sealhulgas Eestis, esimene digitaalne kevadkataloog. 200-leheküljeline kevadväljaanne keskendub magamis- ja vannitubade disainile ning sisustusele.

Esimene e-kataloog avaldati kaheksas riigis – Rootsis, Singapuris, Saksamaal, Venemaal, Jaapanis ning Balti riikides. IKEA Baltikumi turundusjuhi Kristina Mažeikytė sõnul on e-kataloogi eesmärgiks teha väljaanne kõigile kättesaadavamaks ning seeläbi inspireerida kliente, sõltumata ajast ja kohast.

«Kuna Eesti on esimene riik IKEA ajaloos, kuhu siseneme esmalt digitaalselt, avades siin e-poe ning väljastuspunkti koos näidistesaaliga, siis leidsime, et Eesti kui e-riik sobib suurepäraselt ka meie digitaalse kataloogi testprojekti, mille eesmärgiks on leida uusi võimalusi, kuidas kliente veelgi enam inspireerida ning nendega suhelda,» selgitas Mažeikytė. Ta lisas, et e-kataloog on täiendav väljaanne traditsioonilisele suve lõpus avaldatavale paberkataloogile.

IKEA Baltikumi turundusjuht nentis, et iga kataloogi sisu baseerub põhjalikel teadmistel ning uuringutel kodusest elust.  «Iga väljaande koostamisel võtame arvesse klientide erinevaid vajadusi, huve, unistusi ning väljakutseid kodu sisustamisel ning renoveerimisel, pakkudes inspireerivaid lahendusi taskukohase hinnaga,» selgitas Mažeikytė.

Tänavune kevadkataloog keskendub magamis- ja vannitoa sisustuslahendustele. „Me alustame ning lõpetame oma igapäeva just magamistoas. Kuigi tihtilugu ei peeta magamis- ja vannituba kõige olulisemateks ruumideks, soovime pöörata tähelepanu just neile, sest neist ruumidest sõltub, kui puhanuna hommikul ärkame ning kuidas oma päeva alustame,“ selgitas IKEA Baltikumi turundusjuht.

E-kataloogis on ära toodud ka kõikide mööbliesemete ning sisustuselementide nimed ning hinnad, lihtsustamaks seeläbi toote leidmist mööblifirma füüsiliselt poest või e-poest. Eesti e-poe avamiseni on eestlastel võimalik külastada lähimat IKEA poodi Riias.

Kataloog on leitav aadressil: http://bit.ly/Kevadkataloog .

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles