26 aastat pimeduses: naabrimehe hekist tüdinud vanapaar on sunnitud elukohta vahetama

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Maggie Orgee' naabrimehe hekk.
Maggie Orgee' naabrimehe hekk. Foto: SWNS / SWNS/ Scanpix

65-aastane inglanna Maggie Orgee ei jõua enam üleaedsega vägikaigast vedada.

Inglismaal Worcesteri linnas elaval Maggie Orgeel ja tema abikaasa Robertil on villand naabrimehega vaidlemisest. Ligi 26 aastat väldanud palved ja diskussioonid ei ole resultaati toonud.

Vanapaari naaber Ken Miles, kelle rajatud hekk paarile pinnuks silmas on, ei paista aga hoolivat. Mehe ligi 12-meetri kõrgused Leylandi värdküpressid aina sirguvad, hekikääre kordagi nägemata.

«Ma olen tema ukse taga käinud, olen ka kirju saatnud, ent ta ei ilmu kunagi uksele, kirjadele vastamisest rääkimata,» seletas Maggie väljaandele thesun.co.uk.

26. aastat poolpimedas elanud Maggie sõnul ei lähe naabrimehele korda ka tema enda kinnistu ning selle eest hoolitsemine. 

Maggie Orgee' kodu.
Maggie Orgee' kodu. Foto: SWNS / SWNS

«Meie magamistoa aknast paistab tema tagaaed. On kohe aru saada, et ta aed on võsasse kasvanud. Ta maja on kohutavalt räpane ning ta lihtsalt ignoreerib tegelikkust,» rääkis Maggie.

Märtsikuus haljastustöötaja tellinud Maggie mõistab nüüd, et vägikaika vedamine kestabki ilmselt naabrite elupäevade lõpuni. «Ma ei taha kolida, aga ka minu kannatusel on oma piir. Ei ole minu asi tema hekki pügada ning hooldustöid tellida,» lisas Maggie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles