Enne ja pärast: räämas köök muutub kardinaalselt minimaalse pingutusega

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: jacquelynclark.com

Kui tundub, et köök on ajale lootusetult jalgu jäänud, tasub see korraks veel kriitilise pilguga üle vaadata: ehk piisab vaid mõne detaili muutmisest?

Just nii läks blogija Jacqueliniga, kelle uues kodus oli köök üsna räämas väljanägemisega. Esmapilgul tundub suisa, et siin ei aita muu kui kapitaalremont.

Foto: jacquelynclark.com

Aga tegelikult, mida enam süveneda, seda rohkem saab selgeks, et midagi kapitaalset pole siin ette võtta vajagi: silma riivavad sisuliselt vaid mööbli ja ülejäänud interjööriga täiesti sobimatud keraamilised plaadid mööbli taga seinas ja rõõmsaks ei tee ka kole ventilaator ja beežid seinad, mis valge mööbliga imeliku kombinatsiooni moodustavad.

Foto: jacquelynclark.com

Kui seinad said valgeks võõbatud ja keraamilised plaadid üle värvitud, lakke kaunis stiilne valgusti ja keset põrandat kena saar, mis täidab ka riiuli ülesandeid, oli pilt juba hoopis parem. Mõned dekoratiivsed detailid veel ja võiks öelda, et see köök kestab veel aastaid. 

Foto: jacquelynclark.com

Esialgu on Jacquelinil siiski plaan köök lõpuks ka põhjalikult renoveerida, kuid praegu on ausalt öeldes raske näha põhjust, miks seda tegema peaks.

Vaata rohkem pilte SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles