Fotod: Kristiine nõukaaegses paneelikas on müüa eriti äge kaasaegne kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kristiines Seebi tänava kortermajas on müüa värskelt renoveeritud kaasaegne kodu, mis rõduni välja väga trendikalt korda tehtud.

Korter asub paneelmaja kolmandal korrusel. Korteris on avar koridor, vannituba, suur magamistuba walk-in garderoobiga, elutuba, avatud planeeringuga köök ja väike külalistetuba-kontor.

Foto: KV.EE

Köök on varustatud eritellimusel valmistatud modernse köögimööbli ja integreeritava tehnikaga. Magamistoas on suur voodi ja mahukas walk-in garderoob riiulite ning suure peegliga. Magamistoast pääseb lõunapäikeselisele renoveeritud rõdule, kus soojemal hommikul saab nautida kohvi. Elutoas on stiilne diivan, kaks diivanilauda ja sisseehitatud TV-riiulid. 

Foto: KV.EE

Kodu kütavad uued radiaatorid, vannitoas on elektriline põrandaküte. Korteris on täielikult uuendatud elektrisüsteem ja vahetatud kogu torustik. Korteri renoveerimise käigul kasutatud ainult kvaliteetsed materjalid ja sanitaartehnika: Grohe, Hansgrohe ja Villeroy and Boch. 

Foto: KV.EE

Pärast remonti pole korteris keegi sees elanud. Kõik piltidel nähtav sisustus jääb kodu uuele omanikule. 

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles