Fotod: see äärmiselt kaunis kodu on sisustatud teiste inimeste rämpsuga

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Arvad, et teiste inimeste ärapõlatud mööbliga saaks vaid mõne hädapärase urka sisustatud? Eksid! 

Ameeriklanna Kate Keesee on nii tõsine taaskasutusfänn, et talle on väga raske konkurentsi pakkuda. Oma kodu, mille ta sai päranduseks adoptiivemalt, on naine sisustanud ainult teise ringi leidudega, nii mõnedki neist tulevad ära visatud kraami hulgast, vahendab Apartment Therapy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Keesee (@katekeeseeoc) on

Kate on iseõppinud ehitaja-sisustaja, kes suudab teiste inimeste ärapõlatud mööblitükkidega imet teha ja sellest suurepärast kodusisustust luua. Kõik, mis naise käe all sünnib, täiustab tema 50ndatest pärit kodu. Tema erihuviks on teiste ärapõlatud, vana ja pealtnäha lootusetus seisus kraam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Keesee (@katekeeseeoc) on

Kõige uhkem on Kate oma kodus uuele elule aidatud köögi üle: selle paikasaamiseks kulus kuid, sest kõik detailid tuli ükshaaval teise ringi poodidest ja inimeste uksetagustest üles korjata ja korda teha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Keesee (@katekeeseeoc) on

Isetegemispalavik ja asjade taaskasutamine on nakatanud tervet Kate´i peret ja oma kätetööd esitleb ta ka muidugi siira uhkusega nii veebis kui otse oma kodus kohapeal korraldatavatel õhtusöökidel.

Vaata rohkem Kate´i Instagramist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles